Exclusive dinner sessions

De sociale afstand heeft grote impact gehad op menig Nederlander. We zijn allemaal op zoek naar manieren om samen te komen met dierbaren, de saamhorigheid en gezelligheid op te zoeken, op een corona-proof manier. De Exclusive Dinner Sessions met Onno Kokmeijer sluit hier precies op aan.

 

Een nieuw initiatief in samenwerking met twee Michelinsterren chef Onno Kokmeijer maakt het mogelijk om op een interactieve, verbindende en vanzelfsprekend corona-proof manier te een avond uit in je eigen huis te hebben.

Deze bijzondere ervaring maakt het mogelijk om samen met je dierbaren op een interactieve manier bezig te zijn, zonder dat de huidige maatregelen worden geschonden. 

De Exclusive Dinner Sessions met het zorgvuldig samengestelde menu van Onno is te bestellen per 2 personen in 3-, 4- of 5-gangen en al verkrijgbaar vanaf €60,- per persoon. Iedere box bevat alle ingrediënten en gedetailleerde instructievideo’s waarin Onno je stap voor stap meeneemt in de bereiding van het menu. 

Voordat je begint aan de workshop krijg je ook nog de mogelijkheid om je box aan te vullen met bijpassende wijnen van gerenommeerde leveranciers uit Amsterdam én je menu uit te breiden met luxe supplementen, zoals Onno’s eigen kaviaar.

 

Het avondvullende programma zal voor een unieke, memorabele en toch ook verbindende Kerstbeleving zorgen. 

De box is te bestellen voor 24 en 25 december. Klinkt dit ook als iets voor jou? Bestel de box dan via de knop hieronder!

 "Samen koken, eten en genieten is voor mij het belangrijkste wat er is – voor elkaar zorgen, elkaar verblijden en verbinding zoeken."

Onno 

Menu's

WhatsApp Image 2020-10-26 at 17.10.21.jp
WhatsApp Image 2020-10-26 at 17.10.21 (1

De Box

Bij het samenstellen van deze exclusieve diner box heeft Onno veel inspiratie gehaald uit de plek die hij zijn thuisbasis noemt, het schitterende Noord-Holland. Haar rijkdom aan diversiteit van ingrediënten door unieke ondernemers, kleine en ambachtelijke landbouw bedrijven of lokale tuinders heeft gezorgd voor een bijzondere selectie producten. De box is gevuld met de ingrediënten waar Onno zelf graag mee aan de slag gaat, naast recepten en video's die je helpen om een onvergetelijke avond te beleven.

Bijpassende wijnen

Een wijn-spijs combinatie kan de avond echt helemaal compleet maken. Daarom hebben we  mooie selecties aan wijnen samengesteld, in verschillende prijsklassen, in samenwerking met de beste wijnhandelaren van Amsterdam. Hieronder kun je twee verschillende wijnboxen bekijken, die perfect aansluiten bij het 3, 4 of 5 gangen menu. 
Maak er een onvergetelijke avond van!

FAQ

Prijs overzicht

Allergenen